Data Analist 2837207

Opdrachtgever : (MP) ATOS Nederland BV
Afdeling : West Unit 02
Werklocatie : Zeist
Segment : ICT | (Atos) Consultant, Architect, Business & Informatie-analist
Functie : Senior business / informatieanalist
Functietitel Data Analist 2837207
Aantal posities 1
Aantal uur per week : 36,00
Startdatum opdracht 11-5-2021
Einddatum opdracht 24-11-2021
Optie tot verlengen Ja.
CV’s aanleveren voor           10-5-2021 12:00
Functiebeschrijving

Functienaam: Data Analist

Als data analist zorg je voor inzicht in alle aspecten van de diagnostische keten voor COVID-19 voor geheel DT en ketenpartners. Hierbij gaat het niet alleen om de getallen maar is het juist ook belangrijk met accurate kanttekeningen de modellen en inzichten te vertalen naar de praktijk. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de workflow en de openingstijden van een laboratorium. Het doel is dat er met behulp van al deze data uiteindelijk duidelijke inzichten worden gegenereerd, waarop coördinatie kan plaatsvinden door DT.

Als data analist zorg je voor analyses op operationele en tactische vragen. Je vertaalt data naar actiepunten en advies in heldere PowerPoint presentaties of PowerBI-rapportages. Je draagt hiermee bij in besluitvorming. Verder doe je wekelijkse analyses in Python. Daarnaast werk je binnen het team van 10 personen aan (door)ontwikkelen van slimme data-oplossingen en aan verbeteringen aan het huidige proces.

Gewenst profiel
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Een bèta achtergrond is een pré; • Je hebt 3-5 jaar ervaring met data analyses in een multidisciplinaire setting. Je werkt graag samen en bent proactief in het oplossen van problemen. Werken met python en PowerBI is een pré; • Je vindt het leuk ad-hoc vragen op te pakken, analyses te doen en deze analyses als heldere stuurinformatie te presenteren; • Je bent stressbestendig en vindt het niet erg om soms buiten kantooruren te werken; • Je denkt graag mee over hoe analyses bij kunnen dragen aan het nemen van besluiten of informeren van stakeholders; • Je bent communicatief vaardig; • Ervaring met de werkwijze van laboratoria en/of GGD is een pré.


Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx