Even voorstellen

Even voorstellen

Hallo daar! Welkom op mijn site. Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Bas van Berkel en ben de oprichter van Van Berkel-IT Consultancy. Ik zit al sinds 2004 in het testvak. Ooit begonnen bij Sogeti,  gewerkt bij Vanderlande en ben daarna verder gegaan als zelfstandige in het wonderschone ambacht van het software testen.

Mijn ervaring in het software testen begon in 2004. Er was toen nog geen groot bewustzijn over testen. Dit is nu wel anders. Sinds 2004 ben ik bezig met software testen en heb ervaring bij verschillende grote organisaties in de embedded wereld en/of de technische automatisering. Van test automation, test architectuur, team leider, trainer en coach.

Ik ben een tester die werkt vanuit de context van een organisatie, bedrijf, project en product. Dit betekent dat ik niet met een standaard aanpak werk die ik opnieuw gebruik bij elk project, maar dat het testen strategisch wordt ingezet op een manier die het beste werkt voor een specifiek probleem. Ondanks dat het bewustzijn over testen er nu wel is, leven er nog veel vragen hoe dit het beste aangepakt kan worden en hierbij help ik graag. Ook om u of uw collega’s te trainen.

Je kan mij huren voor opdrachten in de test automation, test architectuur, test consultancy of voor training en coaching.

Follow Me