Training & Coaching

Training & Coaching

Tijdens mijn carriere heb ik veel kennis mogen opdoen van het mooie ambacht testen. Gelukkig heb ik deze kennis ook mogen overdragen naar nieuwe collega’s, software developers en/of testers.
Tijdens mijn opdracht bij Vanderlande heb ik bijvoorbeeld alle ‘nieuwe’ Software testers mogen leren hoe ze testen kunnen automatiseren met gebruik makend van Quality Center, Quick Test Professional en Business process Testen.
Helaas heb ik gedurende mijn tijd bij Philips Lighting niet veel meer kunnen doen aan het geven van trainingen. Maar heb ik wel de mede collega’s in mijn SCRUM team mogen coachen op het gebied van Coachen.

Het trainen en Coachen vind ik een interresant vakgebied, vandaar dat ik de laatste jaren mezelf hier verder heb in ontwikkeld. Ik geef trainingen op het gebied van Software test modules. Denk bijvoorbeeld aan Unit test workshops, of workshops hoe je het beste tot een test strategy kan komen.
Ook ben ik bezig met het ontwikkelen van een Behavioral Driven Design (BDD) workshop.
Tijdens mijn opdracht bij ASML heb ik veelal gewerkt met SW developers die de SW testen ook voor hun rekening nemen. Deze heb ik veel mogen coachen op het gebied van SW testen, zodat de competencie in de groep alsmaar verhoogde.
Het coachen van SW professionals en het geven van trainingen vind ik zeer leuk om te doen. Kortom, Coachen en trainingen geven is een passie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me