Test architectuur

Test architectuur

Soms is er behoefte aan een persoon die de lijnen uit kan zetten. Die de stip op de horizon kan bepalen. En niet alleen bepalen, maar ook sturing kan geven hoe we daar moeten komen. De stip aan de horizon heeft te maken met een stukje visie, waar moeten we naartoe op het gebied van testen, en daarop aansluiten de missie, hoe moeten we daar geraken.

Voor deze vraagstukken kom ik Uw organisaties graag verder helpen. Omdat ik een jarenlange ervaring heb als tester, samen met mijn ondernemend karakter ben ik op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van testen. Wanneer we aan een visie en missie statement gaan werken is dat natuurlijk een belangrijke input.

Maar ook de klant moet een centrale plek krijgen. De feedback die we krijgen vanuit de klant zal op een of andere meegenomen moeten worden in het bepalen van de richting die we met het testen uit willen zetten.

De architectuur binnen de organisatie hebben ook allerlei improvement activiteiten bedacht. Zoals het meer modulair maken van de software. Het aantal dependencies verminderen, wellicht het gaan naar een Assembly manier van werken.

En als laatste, maar niet als minste, de business prioriteiten van de organisaties. Ook wel improvement objecives genoemd.

Bovenstaande zijn allemaal inputs om te bepalen waar je met het testen naartoe wilt. De visie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me